roligaste och värsta dagen!

Jag vet inte ens var jag ska börja och om jag ska skratta eller gråta. Men här kommer min tisdag. NJUT!:
Vaknar upp och ser att det snöar och att det är massa snö på marken. Går och väcker Xavier med den glada nyheten (för honom). Jag ska nu köra honom till skolan, och det är ju okej tänker jag. jag är ju svensk och tog till o med mitt körkort när det var en meter snö.
det jag inte tänkte på var att dom inte har vinterdäck på bilarna i london och att dom inte plogar, saltar eller grusar särskilt bra. Det tog oss en halvtimma att köra en sträcka som vanligtvis tar 7 min. alla körde som sniglar.
Sedan skulle jag gå till college. det var väldigt halt och dom skottar itne trottoarena här , så det va tungt att gå. för det är liksom 4 + grader. kan det ens snöa då? ja, det verkar ju så.
går och skrattar åt alla bilar som fastnade överallt. det stod helt stilla. helt kaos i hela sutton.
På eftermiddagen var det ju sedan min tur att köra bil för att hämta xavier. och jag tänkte att om han slutar fyra så borde det ju räcka om jag startar kl kvart i tre. jaaadu, där hade jag fel..
efter en halvtimma har jag inte ens kommit ut på vägen. så jävla mkt bilar och dom rörde sig inte en meter. efter två timmar så säger mamman att dom går och hämtar honom hos en kompis och jag ska bara tänka på att ta mig tillbaka. men hur ska det gå till? jag har nu tagit mig ca 20 meter och har inte ens passerat en enda korsning.
Tillslut kommer jag fram till korsningen till lilla byn Belmont och tänker att jag är assmart som kör in där och vänder. just det, För att komma in i belmont kär man över en liten smal bro som är en uppförsbacke. tror ni inte att jag fastnar där!!! jag får panik och kan inte röra mig en cm med bilen.  HELVETE. ringer och gråter till mamman. tillslut så kommer det en kille som puttar på bilen så jag kommer upp, puh..
jag rullar nedför backen och sedan ska jag abra svänga vänster för att åka runt och fastnar då igen!!! jag tror jag dör. då bara brister det. står där aslänge innan tre killar kommer och puttar och säger hur jag ska göra.
svänger bilen runt hörnet och fastnar typ ingen då får jag nog och bara parkerar bilen och går gråtandes därifrån till min kompis som bor på den gatan:P hahah hon tror typ att ngt allvarligt har hänt när jag säger : " I can´t come home" och storgråter.
mamman ringer och säger att jag kan lämna bilen och gå hem. jag blev så lättad. men fan ,m jag måste ju hämta den imorn.
kommer hem och xavier har fått gå i två timmar i snön. stackars pojke! kocken kan inte heller komma till oss för hon ahr fastnat , så det fanns ingen amt i huset.
Så hela familjen och jag gick till Belmont och åt indiskt :) det va så grymt trevligt. Sedan skulle vi även köra hem min lilla ford focus som va (tur nog) parkerad precis utanför resturangen.
fy, va rolgit det va. det gick bra ända tills vi kommer till vår gata. hah, då fastanr vi. mamman körde. jag, pappan och Louis puttade på bilen hela vägen till grinden. Vi har nog itne skratatt så mkt på länge.
En minnesvärd dag!!
Får se hur det blir imorgon. Skolan kommer nog vara inställd. den blir alltid inställd när det kommer snö . men herregud, fattar inte att england inte fattar att dom kommer få snö varje år nu, så dom får fan förbereda sig lite bättre!
HÄRLIG DAG!

okej, lite mat också

okej, kör ett till inlägg ikväll. sitter liksom och tänker lite här.
innan jag åkte hit kommer jag ihåg att jag var så himla rädd för tänk om jag inte fick tillräckligt med mat och att jag skulle behöva gå runt hungrig.
hahaha, ojojoj!  det enda jag gör här är att äta. Mamman håller nu också på att utbilda sig till kock så hon kommer hem varje dag med massa smaskiga saker som är till mig och xavier för att hon vet att vi älskar sånt. jag tror hon försöker göra mig tjock.
varje kväll smyger jag med (ja, jag smyger verkligen) ner till köket för att äta lite mer. Vi äter liksom middag vid sex. klart jag måste ha ngt mer då efteråt. och jag tror att det är okej, men man vet ju aldrig, så jag smyger.
Nu sitter jag här och äter mina egna chokladbollar , tydligen så har dom inte såna i england. det är ju en sån självklarhet i sverige när man tar en fika. men dom var väldigt skeptiska här till dom.
förresten, har inte sett en enda flinga av snö, och det ÄLSKAR jag!! jag vet att dom flesta här längtar efter att få lite snö. men jag andas ut varje morgon som går och jag ser att det inte kommit snö. snälla, vänta iaf till efter jul!!
Fast såklart, jag är ju grymt sugen på att åka skidor. Äsch, det finns fejksnö.
Nej nu kommer jag inte skriva mer ikväll. ska kolla på lite OTH istället för att göra läxan till imorgon när jag ahr utvecklingssamtal också, ojoj, spännande :)
xoxoxo

Besatt

Nu ska jag berätta något om mig själv. för ni vet i typ tidningar och sånt när det är någon fråga typ " något roligt /annorlunda om dig själv?" eller" berätta något ingen vet." jag har iaf aldrig kommit på något bra svar på det. för jag är liksom så himla tråkig och vanlig. jag har knappt intressen! haha. men typ så är det. när man går en dansskola och dom frågar i klassen vad man har för intressen ? "öööh, dans?" astråkigt svar.
men ska jag iaf berätta något som dom flesta inte vet:
Jag är helt besatt av snögubbar. Jag samlar på dom. mitt julpynt består endast av massa snögubbar, helst i vitt,silver och blått. och varje år så köper jag nya. jag älskar dom. dom är liksom så himla söta och man blir glad av dom:)
min favorit är en stor mjuk en! helt underbar.
så nu vet ni det och vad ni kan köpa till mig om ni någon gång ska ge mig något:)
Måste avsluta med att berätta att jag ikväll har fått försöka fixa en bajs-förstoppad toalett. USCH! men det är där en 8-åring kommer bra in, som man kan muta eller lura;) nej, men sånt håller inte jag på med inte!
x x x

kärlek i mängder

Jag börjar bli riktigt bra på det här nu. Varje dag åker jag för att hämta Xavier från skolan och det finns aldrig några parkeringar. helt fullt. det spelar liksom ingen roll om man kommer en timma innan. det är fortfarande fullt.
Knepet är att komma 3. 17 pm. för då har precis prep. 1 & 2 slutat. och man får absolut inte komma tre minuter senare än 3.17 för då är alla parkeringar borta igen.
Innan har jag alltid tyckt att jag kommer bli en bra mamma och att jag vill ha barn så snart som möjligt. det har ändrats helt. att ta hand om barn ( tänk på att jag bara tar hand om ett också) är inte lätt. man är helt slut på kvällarna och man har inte tid för ngt. Och hjärnan har bara plats för alla hans grejer.
jag har också kommit på att jag inte är den här "roliga" barnflickan (sen mamma) som jag vill vara. jag tycker inte att jag leker så mkt. så jag har varit lite nere över det och varit rädd för att Xavier inte tycker om mig.
Men nu på senare tid så märker jag att han nog gillar mig rätt mycket och att jag är en stor del av hans liv. han är liksom en tuff kille, men han vill alltid kramas och jag älskar hur han alltid ger mig pussar på kinderna när han ser att jag tycker att han är lite jobbig och försöker då få mig att bli glad.
jag märker också att så fort vi sätter oss någonstans så sätter han sig så nära mig som möjligt och han vill alltid att det är jag som stoppar om honom och säger godnatt på kvällarna.
Härom dagen när han var lite ledsen över att hans föräldrar inte var hemma så mycket så sa jag: " förlåt, jag vet att jag inte är din mamma eller pappa"
då svarar han: " For me, you kinda are!" måste erkänna att ögonen blev lite blöta och jag kramade honom extra hårt!
Han har även stort förtroende för mig och berättar saker (utan att jag frågar) som han aldrig vågar berätta för andra.
Louis, hans storebror, tror att varför han tycker om mig så mycket är för att jag är lite barnslig av mig och är inte rädd för att sjunga och dansa till disneyfilmer eller ställa mig och hoppa med honom när vi ser på någon bra film. hahah., men det är ju klart att man måste bjuda lite på sig när man jobbar med barn. men min barnsliga sida har verkligen blivit värre nu , eller bättre , hur man nu ser det:)
Pappan sa till mig igår: " det kommer bli skönt för dig att få åka hem lite och umgås med lite kompisar i din egen ålder". men jag är lite rädd för att jag kommer ha glömt bort hur man umgås med jämngamla;) det blir spännande att se.
Oj, vad mycket det blev nu. skulle bara berätta om min dag. Som sagt deet är tufft att vara au pair, men oj så mycket kärlek jag får:)

Barnvakt

Söndag, Idag har jag jobbat. Föräldrarna skulle iväg och se tennis-finalen. SÅ jag , xavier och Louis hade en dag för oss själva. Det gör mig inte så mkt att jobba en söndag. för söndagar är oftast deppiga om man inte gör ngt så då är det bättre att hålla sig sysselsatt! samtidigt som att det blir en mindre dag som jag inte kan spendera pengar på;)
Jag kunde även göra hälften av arbetet som jag brukar göra på måndagar, så kommer vara så skönt imorgon:D'
Xavier hade beställt popcorn-chicken av kocken. så det blev det såklart till middag och på det så stekte Louis även pannkakor som vi hade , vad tror ni?, NUTELLA på. sjukt mätta blev vi af. Vi tittade På dodgeball som vi sett flera ggr nu.  hahah, det är så kul, vi har typ tre filmer som vi ser om och om igen. i fredags tittade vi på don´t mess with the sohan. herregud, den måste bara ses, man skrattar lika mycket varje gång.
Jag ville även passa på att lära xavier lite svensk kultur idag, så vi gjorde chokladbollar, som inte blev så bra pga två saker.
1. dom har inte samma mått här så jag fick bara slänga i ingredienserna tills jag tyckte att konsistensen kändes bra.
2. dom hade inte kokos. så vi tog och rullade dom i färgglatt strössel.
Xavier var väldigt skeptisk åt slutresultatet. men, vi hade kul iaf.
Vi avslutade kvällen med en ny film. kommer inte ihåg namnet. ngn ny med nicholas cage iaf. den var inte bra, så jag fick min läxa gjord istället.
Efter att ha nattat pojken blev det nu OTH. är lite ledsen att jag sett alla vampire diaries:/
x x x x

Winter in Wonderland

Nu har ännu en helg gått.
Igår gick jag som vanligt upp tigt för att ta tåget in till London. Vi åkte till westfield för massa shopping,  den sjukt stora gallerian. Jag hade bestämt mig för att jag bara fick handla julklappar och sovstrumpor till mig själv. det började jättebra och till lunch hade jag handlat alla julklappar.
Vi åt mexikanskt (mums) och sedan belv det mer shopping. där jag vandrade iväg för mig själv, smart som jag är! jag hade två timmar att döda och jag hade köpt alla julklappar. vad skulle jag nu hitta på liksom?
först letade jag i alla butiker efter sov-strumpor som jag tillslut hittade :) sedan så skulle jag bara gå till rulltrappan och råkar gå förbi ngt beuty-ställe och hon börjar prova massa produkter. vilket slutar med att jag går därifrån med produkter för 40 pund (helvete). men köpen var bra och behövliga. köpte en vanlilj-occh- socker kringla och ställde mig och tittade lite på skirdskoåkning, tro det eller ej, mitt i köpcentret har dom byggt en isrink och även en stor kula man kan gå in i och leka i snön. hahah, helt sjukt.
När alla var klara med shoppingen (som alltid hade jag mest kassar och dom bara skakar på huvudet när jag berättar vad jag köpt) så åkte vi till Hyde Park, Winter in Wonderland
HELT MAGISKT!!
det är typ en tysk marknad så mina tyska vänner var helt lyriska, medans jag och min svenska kompis hoppade omkring av glädje av alla roliga karuseller och utsmyckningar. vilken otrolig fantasi! roligaste var det stora trädet som pratade.
Vi åt självklart en belgisk våffla med nutella på ( hallå, always nutella) och liten sovenir som minne.
ska lätt ta med mig farmor, faster och kusin hit nästa helg. ett måste är att gå när det är mörkt :)
helt enkelt en lyckad lördag, men fy vad ont vi hade i fötter och ben efter 12 timmars gång!
x x x x

jag gillar inte kyla!

Vi har haft problem med internet i huset. Men nu har jag iaf lite internet. Så jag sitter här i ett hörn vid min dörr på golvet och om jag flyttar datorn för bara ngn cm så försvinner det. Hatar det verkligen,.
Igår sa alla att det snöade här. öööh, det va pyttesmå fladdrande snöflingor i luften i några minuter. men det är iaf lite frost på bilen på morgonen.
Jag håller även på att dö av kyla. asså det är ju inte kallare här än i sverige, det är ju någon plus-grad. men dom har ju inte isolerade hus här! Inatt hade jag flera lager av kläder på mig. För dom vill bara ha på elementen i någon timma på kvällen , för att det är så dyrt att värma upp ett så stort hus! Hoppas verkligen att det är varmare inatt. det positiva är att dom säger att det här är det kallaste det kommer bli.
Annars händer det inte så mycket, jobbar och pluggar. Hinner träffa lite folk då och då.
X-factor har nu blivit en del av min vardag. så det är ju lite roligt.
Just nu så är jag helt sjukt besatt av the vampire diaries. underbart. Det är mitt och andrea´s liv förtillfället :) hahha
just det, har shoppat massa nytt också, jag köpte en stickad poncho, jag vet det är ju lite ugly betty över det, men det är riktigt snyggt! och varmt.
köpte även en ny (förlåt mamma) handväska:D helt perfekt.
ja, nu är ni lite uppdaterade. Imorgon ska jag spendera kvällen i Hyde Park "winter in Wonderland". kommer vara helt magiskt :)
x x x

IIH ;D

IIIIHH, I´m so happy!:D
Mamman bjöd med mig på en ny sak i O2-arenan igen. den här gången är det typ den största händelsen i london i december och det är sjukt svårt att få biljetter till!:
THE JINGLE BELL BALL!!!
Festivalen äger rum varje år och det är 19 kända artister som uppträder och jag kollade upp dom och jag älskar mer än hälften av dom:D här är några:
Black eyed peas, Akon,Jay sean, Jason derulo, Alexandra Burke,Flo rida, Mcfly, Kylie minogue, Taio cruz, Nicole Scherzinger
kan det inte bli 5 december nuuu!!!

zoo

helgerna går alldeles för fort!
satt barnvakt både fredag-och lördagkväll. Vi kollade på Hitta Nemo. Kändes lustigt att se den på engelska när man kan replikerna på svenska. men det var rolig som vanligt. hahaha, sköldpaddorna är ju för härliga. "duuuude".
I lördags hann jag med att vara lite i London med. Vi gick på Sherlock Holmes muséet. Det var helt okej, men inte riktigt värt pengarna. Visst, det var ju exakt samma hus som det är i filmerna och rekvisita. men det räcker inte riktigt. roligt var iaf att folk har skickat riktiga brev, som man får läsa, om mysterium som dom vill ha Sherlock Holmes hjälp för att lösa.
Efter det gick vi till den STORA leksaksaffären! jag var så glad , men det va alldeles för stort. man kan inte hitta ngt bara för att det finns så mycket. men hittade iaf lite julklappar! vi stannade inte där så länge, eftersom att det inte fanns ngn luft där.
Igår fyllde en av tjejerna från min kurs 25 år, det ville hon fira genom att gå på zoo:P haha. alla har frågat om vi skulle dit med barnen. men nej, vi åkte dit ett gäng tjejer. det är helt sjukt att dom har ett stort zoo med massa djur mitt i London, eller inte mitt i London, men i London iaf. tyckte så humla synd om djuren. det regnade och var kyligt och där står en giraff. ska inte dom leva på savannen?
när jag skulle åka hem från zoo´t, jag var helt kall och blöt (jag hade glömt mitt paraply), så var tunnelbanestationen inställd i två timmar!!!!! faaan. sprang runt där i camden och försökte hitta rätt buss, tillslut hittade jag den. jag var inte så glad och det blir inte bättre av att jag inte kunde äta kvällsmat förrens klockan elva, eftersom att familjen var i köket hela tiden!
Ingen bra dag alltså. Idag är det en ny.
xoxo

äntligen fredag!

gillar verkligen fredagar! allt är så mycket roligare. till och med städningen! man vet att man inte kommer göra det på några dagar igen. det är även dags för lön:)
Idag dammsög jag inne i bilen, första ggn jag gjort det. Pappa skulle varit stolt. men jag ska nog inte säga något till honom för då är det väl så jag får spendera min sommar.
det är väldigt grått ute, men jag tog ett varmt bad och har gjort manikyr. så jag mår bra!
Ikväll händer det inte så mycket. Jobbar. Så det blir nog att titta på någon rolig film med pojken!
xxx

vädret är här

Okej, dags att sluta vara så positiv. Nu är det riktiga englands-vädret här! Det blåser så man typ blåser bort. till och med bilarna fladdrar till! och det växlar mellan spöregn och solsken.
men det är verkligen inte kallt. det är varma vindar. så lite bra är det ju iaf :)
Kollade på lite kort från sverige. är det verkligen så mycket snö nu? (ellr va för några dagar sedan, för det smälter väl fort)
kommer väl frysa ihjäl när jag kommer hem igen.

En helt vanlig vecka

När man var liten trodde man alltid att det var så roligt att vara mamma, eller iaf ajg troddde det! och framför allt att det var enkelt. men nu när man får prova på det lite så ser man hur svårt det egentligen är och att alla små beslut har betydelse.
som tex, om jag låter honom , för att han han en dag är jättehungrig, ha sitt mellanmål innan han byter om från skoluniformen för att vara snäll. tror ni inte då att dom andra dagarna hotar och kräver han att han ska äta innan igen!
På morgonen har han nu också börjat bli lite grumpy. men jag ahr vant mig. förr ville hann alltid prata. men nu är det första han säger "don´t talk to me" och jag får inte ens vara i samma rum som honom . men han blir alltid gladare när han kommer ner till frukosten:)
det bra är att han är inte sur länge iaf. men jag är ju sur länge om han gör mig sur, så det är lite jobbigt. måste verkligen bättra mig på det! En rolig sak med honom är också att han har svårt med att göra två saker samtidigt.
Där vi mest skiljs åt är att jag äter så grymt snabbt och han är nog den långsammaste ätaren jag någonsin sett! jag kan inte fatta hur han gör, det måste ju vara en talang för att kunna äta så långsamt.
Han har redan börjat säga att jag inte får åka hem och att nio månader kommer gå för fort. fy vad jag tycker om honom!
I helgen blir det inget festande, som jag hade tänkt. Istället blir det att vara barnvakt både fredagkväll och lördagkväll, härligt! får se det så att jag faktiskt får pengar istället för att spendera en massa.
Nu måste jag gå och leta reda på lite saker som han tappat bort eller tagit sönder ( det här händer varje dag , lika spännande varje gång att se vad som saknas)
xxxxx

People in england

Nu är det torsdag igen! Veckorna går så sjukt fort. om mindre än sex veckor är jag på svensk mark igen och då har jag varit här i nästan fyra månader. det sjuka är att det känns som jag kom igår, men samtidigt så känns det som att jag har varit här, och känt alla, föralltid.
Jag gillar verkligen engelska personer. Jag älskar att när man går in i matbutiken och ska kolla på någon hylla och någon står för och tittar upp och säger "oh, sorry love" . eller att man råkar dansa in i någon på dansgolvet och man säger förlåt och man får som svar " it´s okey darling". varför pratar vi inte så i sverige? Det kan verkligen få ens dag att lysas upp.
samtidigt, bilisterna är inte lika trevliga här. Har blivit tutad på tre gånger på tre månader! I sverige har deet aldrig hänt. Dom saknar tålamod när dom kör bil, det ska gå så jävla fort. men när dom ska handla mat och har massvis med varor, då ska det gå i slow motion. och vi ska inte ens prata om dom som sitter i kassan.
Nej, nu ska jag ta min väska och dra till college för att spendera två timmar med att inte göra ngt vettigt. tur att jag har andrea där som sällskap iaf :)
Have a lovely day
xxxx

Helgen som var

Okej,  Nu har jag äntligen lite tid att skriva här. Har haft mycket att göra och många läxor som jag låg efter med. men nu är jag ikapp igen:)
Les miserables i lördags, herregud, vad bra det var! Jag visste inte riktigt vad den handlade om innan och hade bara hört en låt. Men det är seriöst den bästa musikalen jag sett. Musiken var helt undebar, älskade varenda ton. Men det bästa av allt var ju att när jag kollade i programbladet såg jag att Garath Gates var i en av huvudrollerna:D Ni vet, han den söta som kom tvåa i brittiska idol för typ tio år sedan och stammade ngt fruktansvärt när han pratade, men sjunger som en gud. Han va känd med låten "Anyone of us (stupid mistake)".
Efteråt var mamman så gullig och köpte soundtracket till både mig och xavier, för att ha det som minne:)
Blev en lyckad lördag. men det var lite jobbigt att åka bil i typ en timma med familjen, för dom är väldigt tysta, så jag vet inte om jag får "liva upp" xavier.
På kvällen åkte jag till Banstead för film/pizza/vin-kväll med Uta och Betty. MYS på hög nivå. Efter det sov jag hos Betty. På söndagen gick vi till en mysig pub för att möta upp en kille för lunch. Himla trevligt.
Jaaa, sedan var ju helgen slut. avslutades med massa raketer och för att äta bakad potatis med chili con carne, (rolig blandning som finns på alla matställen här).
xxxx

Bra saker

Ställde klockan på åtta imorse och gick ut och gick i det fina vädret. helt sjukt vad varmt det är. hade bara linne och sommarjacka.
Nu i brist på annat sitter jag och syr. haha, jag har blivit en sån hushållerska.
Fast nu ska jag allt gå och göra mig i ordning.
Dags för att gå på musikal. iih, jag har alltid velat se en uppsättning i London:D kommer bli helt sjukt bra!
Sedan blir det att dra till Banstead för en myskväll med mina två favorit-tjejer!
bra dag det här:)
Ha det underbart!
x x

BONFIRE-NIGHT

idag den 5 november är det Bonfire night här i England. och oj, som dom har pratat om det.
Det är väldigt svårt att missa. På radion, hela tiden,  går reklamen :
"Remember, Remember, the 5th of november"
gaaaash, är så trött på den. tur att jag slipper höra den nu!
det smälls massa raketer här. men jag har en kväll i mitt rum, ensam. riktigt skönt.
Imorgon så är jag medbjuden att se musikalen Les miserable.! ska bli helt underbart. Har alltid velat se den. och jag har också alltid velat gå på musikal i London och nu får jag det, GRATIS! kan ju knappast bli bättre. tycker lite synd om xavi bara som måste med och kolla på en vuxen-sak.
xoxo

En väldigt bra dag!

Fy vilken härlig dag, jag behövde verkligen den här dagen!
Började dagen med att gå på Latino-work out, idag stod cha-cha på schemat :) grymt kul, älskar att man ska göra överdrivna höftrörelser och får känna sig lite sexig när man dansar till Tom Jones;) haha. jag hade ett leende på läpparna hela lektionen, Har verkligen saknat dansen grymt mycket, men jag vill hålla det till en hobby-nivå., så nu är allt perfekt:)
Sedan drog Andrea med mig till Croyden, för hon ville shoppa och jag gillar ju både shopping och henne, så det passade ju perfekt det också:) rolig biltur med mycket sjungande!
Jag köpte ett assnyggt hårband på Claire´s som jag genast tog på mig. Min kära österikiska vän säger då:
Åhh, Now you really look like a swedish girl.
jag - Why?
Andrea- You look like the girls in Abba.
haha, så man måste alltså se ut som dom i abba för att se ut som en äkta svensk!
Hämtar Xavier och vi har asbråttom till hans cricket. När vi kommer hem sitter Elena där i mörkret. Lampknapparna har alltså gått sönder, dom har liksom inga vanliga lampknappar, utan det är typ som datorer. Även internetet är helt borta och jag kom även på att elektrikern var här igår och fixade med något och satte igång massa alarm hela tiden och han ringde massa samtal för att han inte fattade vad som hände.
Han har alltså lyckats trycka av ngt. Så han fick allt komma hit en fredagskväll.
Nej, nu ska jag vara lite mer tråkig och fortsätta att tvätta en fredagskväll istället för att hänga på puben med alla härliga!
Men jag är glad iaf, det är ju det viktigaste!
x x x

tillbaka

Har varit lite off den här veckan. Haft mycket att tänka på. Men det blir bra, det blir det.
Veckan har bara rullat på som vanligt och snart är det helg.
Jag ska göra mig själv lite glad genom att kolla på bonde söker fru nu :)

RSS 2.0