Tomt

Det känns helt tom, jag är helt tom!

Nu sitter jag i Tranås igen. tio månader har gått, kristinehmanstiden är förbi.
Det värsta var när man stod där igår när vi skulle kramas att veta att vi alla nog aldrig kommer ses samtidigt igen! Jag vet att jag kommer träffa några av dom. men inte alla, vår klass kommer liksom inte finnas längre. det är det jobbigaste! Alla var så gulliga igår och ajg ahr sparat min bok som vi har skrivit i till varandra. den ska jag sätta mig i lugn och ro imorgon och läsa. Usch, jag kommer bli helt deppig!
Men det som var så skönt igår va att fastän vi skulle skiljas så hade vi lika roligt som vanligt.
Det känns inte så verkligt än. det känns som om jag bara är hemma på sportlov och ska tillbaka om en vecka. Men det blir bra. ska nog höra av mig från några från klassen idg och se hur de mår.

Fredagskvällen blev ändå lyckad. Åkte till Hanna och hde trevligt för att sedan dra vidare till babar för en spelning. det blev som sagt en rolig kväll.


Sista kvällen med gänget

Sitter och väntar på att Fritjoff ska komma och hämta oss. kollar på petra när hon försöker packa för sin sommar i norrland. riktigt underhållande! men nu börjar det se ljust ut för henne. Jag blev klar med min packning för ett tag sen. usch vill verkligen inte.

Ikväll blir det att vara hos carina och äta varm smörgåstårta och dela ut alla böcker som vi har skrivit till varandra. jag ska nog läsa min i helgen i lugn och ro, när man känner sig ensam.

sista kvällen med gänget helt enkelt! Fy, vad sorgligt det låter. Nu är kvällen som vi fruktat här! Måste även försöka vara någorlunda tyst ikväll eftersom att jag varit jättehes en hel vecka och jag ska sjunga solo på avslutningen imorgon!

Nu ska jag titta lite mer på petra och hjälpa henne. Nästa gång jag skriver här bor jag i tranås igen, sjukt!

CIAO

Svensk sommar underbar

Igår kom jag på att jag älskar Sverige.  Allt var perfekt.
Vi va hemma hos karins pappa som bor i skogen vid en sjö.
Där satt vi på bryggan i en hamock och tittade ut över vattnet i kvällssolen.
Hade inte velat byta ut det mot något annat!

Jag har nästan tagit mitt första dopp igår med, gick bara i vattnet med underkroppen, emn det räknas tycker jag!

Vi Grilladeoch åt godis och pysslade ihop lite saker till lärarna på bryggan hela kvällen. sedan gick vi in och tittade på en film som Lovisa har klippt ihop. Herregud! det va stunder från hela året. så grymt roligt, roligast va turnéveckan-filmerna. Så det blev en hel del skratt coh tårar. Ingen ville åka hem, för vi visste att om vi åkte hem så skulle det bli torsdag, som är dagen innan vi slutar!

jag förstår verkligen inte hur vi kommer klara av att säga hejdå imorn!

Crazy

Precis hemkommen från en sjukt rolig kväll som avslutades med att jag och petra sprang ut på vägen och moonade (med trosor på) för de andra i klassen som satt i bilen som åkte. haha
vi blev så exalterade efteråt att vi sprang halva vägen hem. helt knäppa är vi!

Frida hade gjort massa god mat, en slags köttfärssås som hette pepparsås och lite tillägg.  Sedan blev det självklart en god efterrätt, morotskaka, mums! Vi ägnade hela kvällen med att pyssla och bara ha det mysigt.
Sedan kom vi på idéen, att eftersom vi är skolans kör så kan vi göra en kupp på avslutningen på fredag. Vi har skrivit en egen vers på en av låtarna vi ska sjunga som handlar om alla på skolan, hoppas det blir lyckat och omtyckt:) vi kommer ha kul iaf.

Tidigare på dagen hade vi föreställning i våran äppelträdgård, haahha, det belv nog inte lika lyckat :P menmen, eftersom vi fick veta på förmiddagen vad vi skulle göra så kunde det nog inte gå bättre. men det va vädligt fint att dansa ute i gräset när solen lyste. man kunde riktigt njuta!

Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa, medans petra ska facebooka mer tror jag :P Imorn Är det grillkväll på schemat!! Vi längtar.

Godnatt


RSS 2.0