LAN!!

Vi är nog en rolig syn, Vi har världens coolaste lan här.
Ända gången vi tittar upp från våra datorer är om vi ska ta något att äta eller ska berätta något för den andra om vad som händer i facebook-och.msn-världen.

Tur att vi dansar och står i för fullt på dagarna!


Solo

Nu har jag inte längre någon egen lägenhet! Vi hade slutbesiktning imorse och lämnade ifrån oss alla nyklar och allt. Så tråkigt och tomt! Tänk, jag ska flytta hem igen, hur ska det gå? det var så skönt att kunna göra precis vad jag ville och kände för. samtidigt ska det bli skönt att bo i ett hus igen. lägenhet är inte riktigt min grej i värmen.

Men nu bor jag hemma hos petra ända till fredag, riktigt roligt:) hon får mig alltid glad den där petra!

Idag var även dagen med stort D, vi hade våran soloföreställning. Vi hade alltså gjort helt egna solon och vi skulle nu framföra dem för resten av klassen. jag har inte varit så nervös på länge!!
HAHA, petra fick ha lugnande samtal med mig inatt :P men nu är det äntligen över och allt gick bra, jag är nöjd. och det är det viktigaste! Allas solon var så himla fina. jag tyckte om vartenda en!!


Massa flytt & städ

vilken helg!
Bara massa städ och flytt (efter att jag återhämtat mig efter fredagens händelser).

På lördagen kom saras föräldrar och flyttade ut henne, så jag belv helt ensam i en, nästan tom lägehet!
Sedan kom min mamma och pappa på söndagen. Fy, vilket slit. Men jag och pappa satt mest och tittade på när mamma städade. en perfekt mors-dag-present tyckte vi :)

Det var lite sorgligt när lägenheten var helt tom och jag satt där ensam på golvet för att vänta på att petra skulle komma hem. Hon är så snäll och låter mig bo hos henne till på fredag! det blir en rolig vecka.

Alltså, sista veckan i kristinehman startar nu!

Karusell? NEJ, tack

Ojojoj,

I fredags så va det något roligt här i kristinehman, typ som en festival. Vi började kvällen hemma hos Banke och där planerade vi vilka karuseller vi skulle åka.
Vi bestämde oss för att åka en riktig snurrkarusell. Jag brukar inte ha problem med sånt, men den här! asså, shit, HEMSK! Jag blundade hela tiden och den tog ALDRIG slut. jag satt o bara längtade efter att den skulle sluta.
efteråt mådde jag så fruktansvärt dåligt och hade ont i magen, yr, illamående. När jag sedan tjugo minuter efter karusellen är slut går till det andra gänget, dom som inte åkte, tittar dom aslustigt på mig o säger:
- asså Jessica, vad har du tagit?
Jag ser alltså ut som om jag är stupfull och jag har bara åkt en vanlig karusell! helt sjukt.
resten av kvällen var som om jag hade festat. fy fan vad dåligt jag mådde när jag skulle sova.

Har nog fått skräck för snurrkaruseller nu! men alla andra fick sig mkt glada skratt!


Dumma hörlurar!

Idag har det bara varit vanliga lektioner i skolan. Helt okej dag. Men vill verkligen ha sommar nu!

Ska snart dra till stan och köpa nya hörlurar. Jag fattar inte, jag tror jag har köpt sju stycken det här året! Dom går sönder hela tiden. blir så förbannad och jag klarar mig knappt en minut utan dom. för vart jag än går så lyssnar jag på min ipod! Och jag som trodde att jag hade hittat ett bra märke. Det hjälper ju heller inte att man är fattig student med och jag vågar inte säga till mamma att dom gått sönder IGEN! :P hahha, jag får helt enkelt klara mig själv! (+ att hon tycker att jag inte är försiktig med dom, utan brukar låta dom slängas in i väggar och möbler;) haha)

Ska även passa på att handla lite mat, och kanske ngt till mamma, det är ju trots allt mors-dag på söndag!

BYE!

London, London, London!

Nu har pappa bokat flygbiljett åt mig!!!
31 augusti kl, 11.10 flyger jag från stockholm, arlanda mot London, Heahtrow :D
Helt sjukt, nu är det verkligen sant!! nu känns det som att jag är påväg.
Både vill och vill inte att den här sommaren ska gå fort, för om den går fort så kommer jag fortare till london, men jag vill hinna umgås massa massa med allt folk här hemma. Och hur ska det gå att varje dag veta att jag är så långt bort från martin? men jag måste helt enkelt klara det!

citerar min favorit-Joey: LONDON BABY!

meat..?

hahah, pratade lite engelska i skolan idag. mina kära klasskamrater tycker synd om barnet jag ska ta hand om!
Hoppas att jag blir bättre snabbt på engelska. hur ska jag annars klara mig?

Men jag tror att de överdrev lite, vem fan vet vad köttfärs heter på engelska liksom?

Sista söndagskvällen.

Nu är jag nyss hemkommen ifrån Carina, en av mina lärare, som bor i ett sjukt snyggt hus som hon och hennes man har designat själva! Vi va där hela klassen och kollade på avatar i deras bio-salong. Det va andra ggn jag såg avatar och den va lika fantastisk denna gång. jag var lite rädd att jag inte skulle tycka det, men den gjorde mig inte besviken! jag satt även den här ggn emd gapande mun, jag älskar allt. storyn, musiken, färgerna, världen. Det är ett wake- up- call till alla människor.

Efteråt så hade carina varit gullig och bakat kladdkaka. mums, så det satt vi och gluffsade i oss innan vi sedan åkte hem.

Just de, under filmen fick vi också varsin klubba. Och det blev genast bråk om färgerna. blir man någonsin för vuxen för att bråka om en klubba? hoppas inte:)

Idag, om precis en vecka, så har jag och sara flyttat ut ur våran lägenhet och jag har flyttat in min resväska hemma hos Petra. Där ska jag bo sista veckan. Det är lite sorgligt, sista söndagen här! det har varit så himla skönt att kunna komma och gå som man vill. och om jag är sugen på att äta lax en dag så kunde jag göra det! kommer bli en grymt stor utmaning att bo hemma i tre månader i sommar! Tur att jag ska jobba massor, får bo hos martin med! Så jag överlever nog.

Nej, nu ska jag njuta av min sista söndagskväll här.

PUSS


Favorit

Jag skrev ju förrut lite om att jag börjat kolla in alla större bloggar, jag har följt blondinbella, kenza, foki, kissie ett tag nu. Men jag msåte juu berätta vilken som är min mesta favorit:
MARIA MONTAZAMI! Jag älskar verkligen henne, jag blev så sjukt lycklig när jag ssåg att hon ahde blogg så den går jag in på flera ggr per dag och hon är väldigt bra på att uppdatera.

Jag väntar bara på den dagen när de säger att hon får en egen serie. Det skulle bli min favoritserie i alla kategorier. Hon är helt grym bara. Hon är så himla underhållande och honn är ändå så äkta, det är inte så vanligt nuförtiden. Hon är grymt snygg, älskar hennes hår och kläder!! Jag beundrar också att hon alltid ser så stylad ut, att hon orkar. Visst, jag vet inte om jag skulle vilja anställa henne som min inredare, men alla har ju olika smak.

Jag kommer ihåg när jag såg första säsongen av hollywood fruar att jag tyckte att hon var lite seg och jobbig, men i säsong två vill jag bara se henne. satsa på Maria! jag älskar verkligen hennes personlighet och hon verkar inte ha ändrats så mycket av att hon blivit en "kändis " i sverige. Visst, hon lever ju inget svensson-liv, men det gjorde hon ju inte innan heller.

Jag gillar också det här med att hon inte bara har gift in sig rikt, utan att båda två var "fattiga" när de träffades och att de sedan har byggt upp ngt tillsammans.

Älskar hennes små tips hon kommer med hela tiden, man lär sig hela tiden ngt nytt, hon är en smart kvinna!

Keep going Maria!


Bloggar

Gaaah, börjar bli stressad nu. Ska ha gjort en solo till nästa måndag och jag har inte börjat än!! Jag skulle ha gjort hela idag , men jag har verkligen inga idéer. så jag hamnade såklart i soffan framför datorn istället.

Har spenderat eftermiddagen med att kolla på Bella och Tyra show, måste sätta mig in lite mer i bloggvärlden. Har inte så stor koll på dom yngre bloggarna som Dessie och Paow o dom. så nu har man fått veta lite mer om dom. Jag tycker att Bella och Tyra är jättebra och de gör programmen intressanta. Jag ska fortsätta följa dom och längtar till i höst när även Kenza ska börja med webb-tv.
Har även kollat in massa bloggar nu, ska nog börja följa lite fler. men lite jobbigt om det blir för många som man måste gå in på!

Funderar på om jag ska stanna hemma ikväll också och bara njuta av sista riktiga helgen i lägenheten. Ska se på film och köpa chips eller ngt tror jag.

Jag har kommit på att facebook är inte så jävla kul längre. det händer liksom inget. eller det kanske är för att jag inte uppdaterar min status och att jag inte kommenterar saker. men jag känner att det finns roligare saker att göra.

ska fortsätta kolla på  B&T-show nu!

PUSS

.

Blev lite ändrade planer, stannade hemma istället.  kollade på film och lite serier med godis.

Lyssnar lite på Eric Saades nya album nu. helt sjukt bra. har redan en ny favoritlåt. Jag är lite smått deppig nu, men jag vet inte riktigt varför. hatar att känna såhär när man inte vet varför. ska nog gå o lägga mig och läsa lite.
är så sjukt trött. fan, nu tog jag sönder datorn också! eller en knapp:P hahah , inte så farligt kanske.

Josse ringde förrut och berättade att hon också ska vara au pair i london nästa år. va skönt att ha ngn där om man behöver:)

Godnatt!


Myskväll

Ska snart iväg till elevhemmet och ha myskväll med tjejerna. lika roligt varje gång. blir väl att vi ser på film och mumsar i oss godis.

jag tror seriöst att jag börjar bli gammal, sov i två timmar nu i eftermiddag för att orka med en fredagkväll. hahah, undra var det ska sluta! Det har inte hänt så mycket annat, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

neeej, nu börjar det regna, skit också! orka gå ut då!

PUSS


Au pair

Just nu känns det som om jag lever i en dröm. Eller någon annans liv.

Jag, Jessica Bohman, har sökt au pair jobb i London och en familj har valt mig!!!
Planet går 31 augusti och jag ska vara där i tolv månader. helt sjukt! jag trodde aldrig att jag skulle våga göra något sånt. jag är så glad. det är verkligen det bästa valet jag gjort i mitt liv!

Idag fick jag bilder på familjen och  pojken, Xavier 7 år, som jag ska ta hand om är så otroligt söt! jag har även pratat med honom i telefon och även där va han hur gullig som helst.

jag har verkligen en bra känsla om det här. o det är ju en bonus att jag får följa med dom till portugal nästa sommar;)

Just nu sitter jag och kollar på skolan där jag ska läsa engelska och försöker komma på vilken level jag ska ta. väldigt svårt! så jag tar hjälp av min gamla engelska-lärare:)

Asså jag kan inte fatta det, nästa år bor jag i London! det kommer bli ett så grymt bra år! och jag ska försöka att vara bra på att dokumentera mitt år här på bloggen:) det blir bra minnen det.

Nu ska jag försöka sova, skola som vnaligt imorn, börjar med Modernt och sedan balett, för att avsluta med stepp,.

PUSS

En helt vanlig torsdagskväll

Har just precis kollat på stolthet och fördom, den va så himla gullig. jag måste verkligen läsa boken!
Jag har även varit duktig och tvättat lite, vilket var behövligt eftersom att alla mina kläder är helt nersvettade efter all dans.
Det är ju helt sjukt vad varmt och kvavt det är nu då, det enda jag önskade efter idag var åska. och det kom!!
Hoppas att det är lite skönare i luften imorn.

jaha, skolan.. vad ska man säga. mindre än tre veckor kvar. hur ska jag klara mig utan alla otroligt söta KPS-are? vill inte vara utan dom. en till sak som är jobbigt är att det snart är den 31 maj och då ska vi visa upp våra solon. och jessica har självklart inte börjat än! Måste verkligen ta tag i det nu. Men jag har haft så himla mycket annat i mitt huvud!

Just nu väntar jag på att klockan ska bli halv tio och att köping hillbillies ska börja, himla bra serie, och en av killarna går på KPS.

PUSS


RSS 2.0